Wat je moet weten

over de verhalenvertellers

Welkom bij JR Productions, waar we geloven in de kracht van verhalen. Ze zijn de essentie van wie we zijn en wat we doen. We koesteren het vermogen van verhalen om beeld en geluid te doordringen van diepgaande betekenis. Als opdrachtgever ben je onderdeel van het verhaal. Samen vertellen we jouw verhaal op een manier die raakt en inspireert. Hoe we dat doen? Dat lees je hier onder.

Een foto van Joppe Roos. joppe roos is de eigenaar van jr productions

Maak kennis met

Joppe

Hoi! Ik ben Joppe, eigenaar van JR Productions. Al mijn hele leven heb ik interesse in verhalen, en ik geloof oprecht in het vertellen van verhalen op een visuele manier. Deze verhalen gaan verder dan alleen woorden en beelden, het zijn ook emoties. Zullen we samen jouw verhaal tot leven brengen?

freelancer joost lammers

Joost Lammers

Freelance merkstrateeg

jr-productions-freelancer-miquel-westen-verhalenverteller

Miquel Westen

Freelance verhalenverteller

jr productions freelancer tim mengerink fotograaf

Tim Mengerink

Freelance fotograaf

Onze werkwijze

Zo, dat werkt

Tijdens onze kennismaking duiken we meteen de diepte in. We doen er alles aan om het verhaal van jullie bedrijf, evenement of product zo goed mogelijk te leren kennen. Door middel van intrigerende vragen halen we alle informatie op die we nodig hebben om jouw verhaal te begrijpen.

Alle inzichten die we op hebben gedaan tijdens de intake – en wellicht nog aanvullende informatie – vertalen we naar een videoconcept. Een concept dat je doelgroep in hart en hoofd weet te raken en je ├ęcht op de kaart zet. Geen poespas, allemaal aan de hand van jouw authentieke verhaal.

We gaan vertellen. Jouw verhaal verpakken tot ijzersterke videocontent. Maar we denken graag verder dan de standaard kaders. Hoe breng je jouw verhaal naar buiten? Over welk social media platform ga je jouw verhaal naar buiten brengen? Wij zorgen ervoor dat het naadloos op elkaar aansluit.